MoreLikes Facebook Workshop voor de MKB
16 juni 2017
40.000 likes ! Een nieuwe mijlpaal voor Disco-Train
19 juni 2017

Bereik je doelgroep met Facebook marketing

Facebook & Instagram

Wat Facebook of Instagram kan doen voor uw bedrijf

Met miljoenen dagelijks actieve gebruikers is Facebook een prachtig medium om in te zetten. Facebook-gebruikers maken gebruik van Facebook omdat ze dit leuk vinden, vermoei ze daarom niet (altijd) met een keiharde sales boodschap maar bespreek onderwerpen met je fans wat ze leuk vinden. Uiteindelijk zullen ze bij jou kopen.

Met adverteren op basis van interesses, demografische en geografische kenmerken kun je perfect je doelgroep bereiken en ze vertellen wat ze leuk vinden.

Je kunt je fans vergroten of bijvoorbeeld ervoor zorgen dat meer bezoekers je site bezoeken wanneer je interessante berichten deelt.

Instagram is onderdeel van Facebook wat betekent dat je ook op dat kanaal je doelgroep heel gericht kan bereiken.

Wat Morelikes voor u kan betekenen

Op het gebied van Facebook marketing kunnen wij op verschillende manieren u ondersteunen uw online succes. Of u nu op zoek bent naar een partner die de complete Facebookstrategie bedenkt en uitvoert en deze inpast binnen de (online) strategie of naar een partij die zich alleen richt op het adverteren via Facebook. Op alle vlakken kunnen we u ondersteunen. Wel willen we dit graag samen met u uitvoeren.

Met een aanspreekpunt binnen Facebook, een proactieve houding en overzichtelijke rapportages kan Morelikes u helpen om online succesvol te zijn op Facebook.